UI/UX

Lehtësojmë ndërveprimin e perdoruesve me platformën nëpërmjet dizajnit UI dhe UX.

Custom CMS

Platformë CMS me panel administrimi, për nevojat tuaja të veçanta.

eCommerce

Arrini më tepër klientë përmes dyqanit tuaj eCommerce, duke shitur produktet tuaja online.

Aplikacion mobile

Platforma që janë të krijuara për përdorim në pajisje mobile.

SaaS

Software të sigurt me funksionalitete të avancuara.

Faqe interneti biznesi

Ideale për të prezantuar kompaninë, produktet dhe shërbimet tuaja.

Punët tona

Libroteka

Libroteka

Libroteka është një platformë që mundëson tregtimin e librave elektronikë (eBooks) në gjuhën shqipe.

Lexoni më shumë

Crewin

Crewin

Crewin është një platformë punësimi në industrinë e Superyacht-eve, që synon të jetë lidhja mes rekrutuesve & ekuipazhit.

Lexoni më shumë

Si punojmë

Planifikimi

Si fillim kuptojmë vizionin dhe kërkesat tuaja, dhe planifikojmë se si do t'i aplikojmë ato për të arritur qëllimet.

Dizajni dhe zhvillimi

Dizajner-ët dhe programuesit tanë zhvillojnë projektin, duke përdorur teknologjitë e zgjedhura.

Mbështetja

Për t'u siguruar mbi mbarëvajtjen e projektit, pas përfundimit të tij ofrojmë mbështetje teknike, si monitorim dhe backup-e.

Hapa të tjerë

Për t’iu përgjigjur nevojave të reja të klientëve tuaj, përditësojmë projektin me funksionalitete të reja.

Prezencë ndërkombëtare

Me një bazë të gjerë klientësh që përfshin të gjitha kontinentet, kemi krijuar një historik të fortë bashkëpunimi me kompani në tregje të ndryshme si tregtia, rekrutimet, kërkimi, mjeksia, etj.

Bashkëpunoni edhe ju me ne për të shfrytëzuar përvojën tonë, dhe për të çuar përpara biznesin tuaj!

Harta e klientëve tanë

Regjistrohuni në newsletter

Do të merrni shkrime me interes për bizneset online dhe faqet e internet-it.

Zarf me mesazhin që dërgohet