Karriera e një Testuese Softueri te Ketri Web - Intervistë

Karriera e një Testuese Softueri te Ketri Web - Intervistë

Në këtë intervistë Artën, testuese softueri në kompaninë tonë, ajo ndan përvojën e saj si testuese tek Ketri Web, si u njoh me ne, dhe përvojën e saj e punësimit në kompaninë tonë. Ajo gjithashtu na përshkruan mjedisin e punës, avantazhet e punës së saj si testuese, si dhe ndikimin e Ketri Web në zhvillimin e karrierës së saj. Lexoni intervistën për të mësuar më shumë rreth kësaj historie të frymëzuese.

Lexoni më shumë
Si të përmirësoni performancën e përgjithshme të faqes suaj të internetit

Si të përmirësoni performancën e përgjithshme të faqes suaj të internetit

Pavarësisht nëse sapo po filloni ose po kërkoni të përmirësoni faqen tuaj ekzistuese, këtu janë disa hapa që mund të ndërmerrni për të përmirësuar performancën e përgjithshme të faqes suaj të internetit.

Lexoni më shumë
Si një faqe interneti e personalizuar përmirëson shitjet

Si një faqe interneti e personalizuar përmirëson shitjet

Nëse dëshironi që faqja juaj e internetit të dallohet nga konkurrenca dhe të ndërtohet sipas brand-it tuaj, zhvillimi i një faqe interneti të personalizuar është zgjidhja e duhur për t'ju ndihmuar të arrini qëllimet e biznesit tuaj.

Lexoni më shumë
Jeta si junior developer tek Ketri Web

Jeta si junior developer tek Ketri Web

Ketri Web i kushton një rëndësi të veçantë përparimit të punonjësve të rinj në kompani. Përmes trajnimit dhe bashkëpunimit, punonjësit tanë zhvillojnë aftësi të reja dhe të dobishme në profesionin e tyre.

Lexoni më shumë
Si të keni një faqe web-i të arritshme

Si të keni një faqe web-i të arritshme

Faqet e internetit në thelb janë ndërtuar për të punuar për të gjithë njerëzit pavarësisht nga pajijsja, gjuha, softueri apo vendodhja. Por, në shumë raste ato nuk janë të arritshme për njerëzit të cilët kanë aftësi të ndryshme të dëgjimit, lëvizjes, shikimit dhe aftësive njohëse.

Lexoni më shumë
Përfitimet e Brandimit për biznesin tuaj

Përfitimet e Brandimit për biznesin tuaj

Gjithçka që kompania juaj bën, prodhon, shërben dhe komunikon, duhet të pasqyrojë identitetin the vlerat e saj. Një Brand i suksesshëm bën të mundur që kompania juaj të dallohet në treg duke sjellë një sërë përfitimesh në ecurinë e mëtejshme të tij.

Lexoni më shumë
Dizajni minimalist në web, karakteristikat dhe avantazhet

Dizajni minimalist në web, karakteristikat dhe avantazhet

Faqet e internetit minimaliste janë ato që kanë dizajn të thjeshtë e të pastër, ku përparësi i jepet përmbajtjes më të domosdoshme. Përzgjedhja e përmbajtjes bëhet me kujdes, ndërsa vendosja e saj në faqe duhet të bëhet në mënyrë të qartë dhe të drejtpërdrejtë.

Lexoni më shumë
GDPR – shpjegim i rregullores për mbrojtjen e të dhënave personale dhe privatësisë

GDPR – shpjegim i rregullores për mbrojtjen e të dhënave personale dhe privatësisë

GDPR (General Data Protection Regulation) është një rregullore e Bashkimit Europian mbi privatësinë e të dhënave personale, e cila hyri në fuqi në vitin 2018. Kjo rregullore duhet zbatuar nga kompanitë të cilat, pavarësisht se ku ndodhen, zotërojnë të dhëna personale të individëve që janë të bazuar në Bashkimin Europian.

Lexoni më shumë
Si të planifikoni një biznes online

Si të planifikoni një biznes online

Një plan biznesi është një dokument që përshkruan biznesin në tërësi, produktet ose shërbimet e tij dhe sesi fiton (ose do të fitojë) të ardhurat. Ai përfshin strategji për rritjen e biznesit apo veprimtarisë në treg, afatet kohore të parashikuara dhe qëllimet financiare.

Lexoni më shumë
Cilat janë kostot e përfshira kur keni një faqe interneti?

Cilat janë kostot e përfshira kur keni një faqe interneti?

Çdo faqe interneti përbën një sistem të ndërlikuar. Në mënyrë që ajo të jetë e suksesshme dhe një aset për biznesin tuaj, do t'ju duhet që të investoni në një sërë shërbimesh profesionale.

Lexoni më shumë
Kurseni hapësirën e llogarisë suaj së hostimit nëpërmjet Gmail

Kurseni hapësirën e llogarisë suaj së hostimit nëpërmjet Gmail

Mbushja e hapësirës së server-it me email, është një problem i shpeshtë për shumë biznese. Një zgjidhje pa kosto, është përdorimi i Gmail si hapësirë për ruajtjen e email-eve, në vend të server-it tuaj.

Lexoni më shumë
Avantazhet e aplikacioneve custom

Avantazhet e aplikacioneve custom

Aplikacionet custom krijohen për t'u shërbyer nevojave të veçanta të biznesit ose për ta ndihmuar në përmbushjen e qëllimeve të caktuara të tij.

Lexoni më shumë
Përfitimet e përdorimit të Linux për biznesin tuaj

Përfitimet e përdorimit të Linux për biznesin tuaj

Linux është një sistem operativ, ashtu si Windows dhe MacOS, i cili përdoret nga biznese, organizata dhe individë për të kryer një sërë detyrash, të cilat variojnë nga shkencore deri tek zbavitëse.

Lexoni më shumë
Si të kontrolloni statistikat e faqes web

Si të kontrolloni statistikat e faqes web

Statistikat e website-it na japin informacion mbi mënyrën se si vizitorët ndërveprojnë me të. Aty përfshihen numri total i vizitorëve, kohëzgjatja e qëndrimit, si erdhën tek faqja, etj.

Lexoni më shumë
Çfarë është një project brief?

Çfarë është një project brief?

Project brief është një mjet komunikimi ndërmjet jush dhe agjencisë që keni zgjedhur. Një brief i mirë është një dokument thelbësor, ku përcaktohen kërkesat kryesore të projektit tuaj.

Lexoni më shumë
Si të konfiguroni një llogari email në Thunderbird

Si të konfiguroni një llogari email në Thunderbird

Në këtë artikull do t'ju tregojmë hap pas hapi se si të konfiguroni nje llogari email në Thunderbird me protokollin POP3 ose IMAP.

Lexoni më shumë
Çfarë është një LAMP stack?

Çfarë është një LAMP stack?

Një LAMP stack është një set teknologjish të cilat përdoren për zhvillimin e faqeve internetike. Është themeli i shumicës së faqeve dhe aplikacioneve web në përdorim sot.

Lexoni më shumë
Si të përdorni modelin e leximit F në web design

Si të përdorni modelin e leximit F në web design

Përdoruesit në fillim lexojnë sipas lëvizjeve horizontale që formojnë vijat e sipërme të shkronjës F dhe më pas skanojnë anën e majtë të përmbajtjes.

Lexoni më shumë

Regjistrohuni në newsletter

Do të merrni shkrime me interes për bizneset online dhe faqet e internet-it.

Zarf me mesazhin që dërgohet